Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Skorzonera - wężymord - czarny korzeń
Źródło: Michel VIARD/Getty Images
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Skorzonera
Źródło: GettyImages
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Korzenie skorzonery mają gładką, niemal czarną skórkę oraz biały miąższ

Źródło: GettyImages
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Surowcem jadalnym skorzonery jest korzeń

Źródło: GettyImages
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

skorzonerę zbiera się najczęściej od połowy do końca października

Źródło: GettyImages
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Czarne korzenie skorzonery zawierają cenne składniki i są lekkostrawne

Źródło: photos.com
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Biały miąższ korzenia skorzonery przypomina smakiem szparagi

Źródło: GettyImages
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Także młode liście skorzonery są wykorzystywane w kuchni

Źródło: GettyImages
Rozwiń
Powrót
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email