Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Skorzonera - wężymord - czarny korzeń
Autor: Michel VIARD/Getty Images
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Skorzonera
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Korzenie skorzonery mają gładką, niemal czarną skórkę oraz biały miąższ

Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Surowcem jadalnym skorzonery jest korzeń

Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

skorzonerę zbiera się najczęściej od połowy do końca października

Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Czarne korzenie skorzonery zawierają cenne składniki i są lekkostrawne

Autor: photos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Skorzonera

Skorzonera

Biały miąższ korzenia skorzonery przypomina smakiem szparagi

Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Skorzonera

Skorzonera

Także młode liście skorzonery są wykorzystywane w kuchni

Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
skorzonera
Skorzonera
Skorzonera
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email