Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Patison uprawia się z siewu do gruntu albo z rozsady
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Najważniejszy zabieg pielęgnacyjny w uprawie patisona to podlewanie
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Skóra patisona - w zależności od odmiany - jest biaława, kremowa, zielonkawa, zielona, żółta lub fioletowa
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Patison ma największe zapotrzebowanie na wodę w okresie zawiązywania i dojrzewania owoców
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Patison wymaga miejsc słonecznych i osłoniętych od wiatru
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Owoce patisona najczęściej zbiera się od lipca do końca września
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Rozsadę patisona przygotowuje się w drugiej połowie kwietnia
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Patison tworzy owoce o nietypowym kształcie karbowanego dysku
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Z chorób patison często jest atakowany przez mączniaka prawdziwego i rzekomego
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Najlepiej smakują młode owoce zbierane około dwa tygodnie od zawiązania
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Patison

Patison

Patison do warzywo o oryginalnym kształcie
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Patison
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email