Powiększ zdjęcie
Jadalne rośliny
Autor: Fuzullhanum/ GettyImages
roza
Płatki róży można dodawać do ciast, lodów i innych deserów
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia. Na zdj. kwiaty cukinii.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia. Na zdj. bratki ogrodowe.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia. Na zdj. bratek ogrodowy.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia. Na zdj. sałatka owocowo-warzywna z bratkami.
Autor: GettyImages
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Kwiaty jadalne
Te kwiaty nadają się do spożycia.
Autor: GettyImages
Rozwiń
nagietek
Płatki nagietka mogą zastąpić w kuchni dość kosztowny szafran
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
stokrotka
Stokrotka: w kuchni można wykorzystać liście, pąki i kwiaty stokrotki
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
nasturcja
Kwiaty nasturcji można dodawać do sałatek
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
fiolek
Kwiaty fiołka trójbarwnego mają delikatny, słodkawy smak
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Lawenda w ogrodzie
Lawenda w ogrodzie
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email