Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Jarmuż, które w ostatnich latach wróciło do łask
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Jarmuż to cenne warzywo liściaste
Autor: photos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Jarmuż to botaniczna odmiana kapusty warzywnej
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Liście jarmużu są bardzo chętnie wykorzystywane do przygotowania smoothie
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Jarmuż warto posadzić w ogrodzie obok cebuli, szpinaku, sałaty, fasoli, marchwi, kukurydzy, grochu czy pomidorów
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Jarmuż jest niskokaloryczny, jego spożycie ułatwia przemianę materii i dostarcza błonnik
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Młody jarmuż wymaga podlewania, starszy jest bardziej odporny na niedobór wody
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Jarmuż
Jarmuż odmiana 'Roter Krauser'
Autor: GettyImages/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Liście jarmużu są niskokaloryczne, ułatwiają przemianę materii i dostarczają błonnik
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Liście jarmużu nadają się na przykład do sałatek
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Częścią jadalną jarmużu są duże, kędzierzawe liście
Autor: www.thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email