Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Gorczyca biała

Gorczyca biała

Gorczycę białą można uprawiać w całym kraju
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Najmniej odporna na szkodniki jest gorczyca czarna
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Gorczyca to najważniejszy składnik musztard oraz innych mieszanek przypraw
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Gorczyca biała ma silne właściwości konserwujące
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Jeśli chcemy zneutralizować nieprzyjemne zapachy, możemy użyć zmiażdżonych nasion gorczycy
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Gorczyca biała ma także właściwości lecznicze, m.in. pomagają przy nieżytach żołądka i jelit
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Rozdrobnione nasiona gorczycy z dodatkiem miodu i wody są czasem stosowane dla rozjaśnienia piegów
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Gorczyca sarepska służy do produkcji oleju spożywczego
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

W profesjonalnych uprawach gorczycę sieje się jako poplon lub międzyplon
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Gorczyca

Gorczyca

Wszystkie gorczyce nadają się jako przyprawy do aromatyzowania przetworów z ogórków
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Gorczyca

Gorczyca

Rozgrzane nasiona gorczycy przynoszą też ulgę w bólach reumatycznych
Autor: GettyImages, Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Gorczyca biała
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Gorczyca
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email