kalafior
Kalafior fioletowy
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Jarmuż
Jarmuż to botaniczna odmiana kapusty warzywnej
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
skorzonera
Czarne korzenie skorzonery zawierają cenne składniki i są lekkostrawne.
Autor: photos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
koper
Koper włoski to warzywo i roślina lecznicza
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
fasolnik
Owoce fasolnika chińskiego wyglądem i smakiem przypominają fasolkę szparagową, ale są od niej cieńsze, wielokrotnie dłuższe
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
rzodkiew
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
kalafior
Róże kalafiorów moga mieć różny kolor
Autor: www.thinkstockphotos.com, Archiwum prywatne
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email