kalafior
Kalafior fioletowy
Źródło: www.thinkstockphotos.com
Rozwiń
Jarmuż
Jarmuż to botaniczna odmiana kapusty warzywnej
Źródło: www.thinkstockphotos.com
Rozwiń
skorzonera
Czarne korzenie skorzonery zawierają cenne składniki i są lekkostrawne.
Źródło: photos.com
Rozwiń
koper
Koper włoski to warzywo i roślina lecznicza
Źródło: www.thinkstockphotos.com
Rozwiń
fasolnik
Owoce fasolnika chińskiego wyglądem i smakiem przypominają fasolkę szparagową, ale są od niej cieńsze, wielokrotnie dłuższe
Źródło: www.thinkstockphotos.com
Rozwiń
rzodkiew
Źródło: www.thinkstockphotos.com
kalafior
Róże kalafiorów moga mieć różny kolor
Źródło: www.thinkstockphotos.com
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email